Paulius Strasevičius
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Labai smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus, petražoles ir krapus. Varškės sūrelį padalyti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su paruoštais žalumynais, kietuoju sūriu, sojų padažu ir suformuoti kamuoliukus. Į kitą dalį įmaišyti sutrintų saulėje džiovintų pomidorų. Iš gautos masės taip pat suformuoti kamuoliukus. Skirtingų spalvų užkandžius galima patiekti mažuose šaukšteliuose arba ant padėkliukų.

Varškės kamuoliukai su žolelėmis ir džiovintais pomidorais
Varškės kamuoliukai su žolelėmis ir džiovintais pomidorais
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
© DELFI / Domantas Pipas


Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai