Paulius Strasevičius
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Lazdeles apsukti vytintu kumpiu ir gražgarstėmis. Prieš apsukant kumpiu lazdeles galima ištepti mėgstama užtepėle ir tik tuomet sukti vytintą kumpį, tačiau reikia prisiminti, kad duonos lazdelės nuo drėgmės greitai suminkštėja.

Patarimas. Šiam užkandžiui tinka įvairios duonos lazdelės, taip pat ilgi sūrūs sausainiai.

Traškios lazdelės su vytintu kumpiu
Traškios lazdelės su vytintu kumpiu
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
© DELFI / Domantas Pipas


Šventiniam stalui: Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai