Paulius Strasevičius
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

  1. Paruošti pagrindą: nupjauti pomidoriukų viršūnėles, minkštimą išskobti mažu šaukšteliu.
  2. Pagaminti įdarą: krapus, petražoles, česnaką, virtus kiaušinius ir varškės sūrelį sutrinti trintuvu.
  3. Suformuoti užkandžius: per konditerinį maišelį į kiekvieną pomidoriuką išspausti kremo. Galima papuošti petražolėmis, įsmeigti smeigtuką.

Įdaryti pomidoriukai
Įdaryti pomidoriukai
© Ieva Jonelytė-Arlauskienė

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“
© DELFI / Domantas Pipas


Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai