© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Norimą kiekį tortilijų išdėlioti ant plokštumos. Ant vienos pusės dėti tarkuoto sūrio, karamelizuotų svogūnų, keptų krevečių ar kito mėgstamo įdaro. Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.

Įdarą užkloti kita puse tortiljos ir lengvai pakepti keptuvėje ar ant grotelių, kol išsilydys sūris. Prie šio užkandžio tinka riebios grietinės ir česnakų padažas, trintų pomidorų ar minkštų avokadų salsa.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
skonis

Naujausi recepetai