VIENAS-DU: pievagrybiai, įdaryti sūriu ir šonine

 (8)
Svarbiausia, parduotuvėje išsirinkite kuo didesnius pievagrybius.
Pievagrybiai, įdaryti sūriu ir šonine
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir išpjaukite kotelius. Truputį nupjaukite kepurėlės viršų, kad stovėtų tiesiai ir stabiliai.

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite, kotelius ir šaltai rūkytą šoninę smulkiai supjaustykite. Sumaišykite.

Sūrio mišinį dėkite į pievagrybių kepurėlių vidų.

Paruoštus pievagrybius sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
100 g Fermentinis sūris
100 g Kiaulienos šoninė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :