© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Koldūnai iškepa labai minkšti, o padažas tiesiog sujungia visus ingredientus į tikrai skanų patiekalą. Jei neturite grietinėlės, vietoj jos galite naudoti riebesnį pieną. Geriausia koldūnus kepti tokio dydžio formoje, kad koldūnai nebūtų vienas ant kito, tad jei gaminsite dvigubą porciją – naudokite dvi kepimo formas arba vieną didelę.

Gaminimas:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
  2. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame šaldytus koldūnus ir kepame ant vidutinės ugnies, kol koldūnai gražiai apskrunda.
  3. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome viename dubenyje su majonezu, grietinėle, pienu, grietine ir žiupsniu muskato.
  4. Koldūnus išimame iš keptuvės, sudedame į nedidelę kepimo formą (koldūnai turėtų padengti visą kepimo formos dugną) ir užpilame sūrio mišiniu, apibarstome pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir raudonėliu. Pašauname į orkaitę ir kepame ~25 min., kol paviršius gražiai apskrunda. Jei norite, kad labiau paskrustų paviršius, kepkite pora minučių įjungę grilio funkciją.
  5. Kai iškeps, papuošiame raudonėliu ir tiekiame į stalą, skanaus!

Vienas du – ir skani bei soti vakarienė paruošta: koldūnų užkepėlė su sūriu ir grietinėle
© Recepto autorė
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai