Viduržemio jūros apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištrinkite sviestą su miltais, supilkite vandenį bei druską ir greitai užmaišykite tešlą.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną bei kraštus ir kepkite apie 10 minučių.

Supjaustykite svogūną bei česnako skilteles ir pakepinkite aliejuje.

Sudėkite nukoštą tuną, pagardinkite puse šaukštelio bazilikų, druska bei pipirais ir supilkite maišinį ant tešlos.

Supjaustykite griežinėliais pomidorus bei alyvuoges ir sudėkite ant žuvies maišinio.

Užberkite ant viršaus likusius bazilikus ir pusę tarkuoto sūrio.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius, druską ir pipirus. Užpilkite maišinį ant įdaro ir apibarstykite likusiu sūriu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai