© Recepto autorė
Įvertinimas:
1.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

  1. Keptuvėje apkepinti pjaustytą svogūną.
  2. Kalafiorą susmulkinti į kelias dalis ir sutarkuoti burokine tarka.
  3. Sudėti į keptuvę ir troškinti uždengus dangčiu, vis pamaišant apie 8–10 min.
  4. Sudėti prieskonius ir pjaustytus špinatus. Apkepti be dangčio, nuolat maišant dar 3–5 min.
Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Tinklaraštis „Kuras kūnui“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai