© Vida Press
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agurkus supjaustome neplonais griežinėliais.

Miltus sumaišome su prieskoniais.

Į atskirą indą įpilame pieno.

Merkiame agurko griežinėlį į pieną, tada – į prieskonius.

Taip darome kelis kartus.

Kepame agurkų griežinėlius gruzdintuvėje.

Valgome su mėgstamu padažu.

Paruošimo būdas: Konservuoti Rauginti
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai