© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Mėtas nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Dubenyje apibarstykite mėtas druska, pipirais, įmuškite 2 kiaušinius, suberkite kapotus riešutus ir viską išmaišykite.

Mėsą supjaustykite išilgai raumens taip, kad būtų galima ją išvynioti į ploną lakštą. Pabarstykite mėsą druska, pipirais, ant viršaus paskirstykite įdarą.

Lakštą su įdaru susukite į vyniotinį, apibarstykite druska, pipirais, apvyniokite plonai iškočiota sluoksniuota tešla. Atskirkite trynį nuo baltymo. Tešlos kraštus aptepkite baltymu, kad laikytųsi.

Vyniotinį įdėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą. Trynį išplakite su 1 šaukštu vandens, šiuo mišiniu aptepkite vyniotinį. Aštriu peiliu išraižykite ant vyniotinio rombo raštą. Kepkite vyniotinį 50 min. Valgykite karštą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai