Vengriškas viščiukas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų ketvirčius perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir pipirais.

Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje po 7 minutes.

Vištieną išimkite, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir juos apkepkite apie 3 minutes.

Sudėkite išspaustus česnakus ir kepkite maišant dar 3 minutes.

Suberkite miltus, paprikų miltelius, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Maišant supilkite sultinį ir sudėkite smulkiai pjaustytus pomidorus be odelių.

Palaukite kol padažas užvirs ir sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių.

Kol vištiena troškinasi, pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus.

Patiekiant ant makaronų užpilkite padažo ir sudėkite vištienos gabaliukus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai