Velykoms: šokoladinis kiaušinis su varškės kremu

 (1)
Šį velykinį desertą paruošite labai greitai ir lengvai, o įspūdį padarysite ne tik mažiausiems, bet ir dideliems.
Šokoladiniai kiaušiniai įdaryti varškės kremu ir persikais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakaitintu aštriu peiliu atsargiai nupjaukite tuščiavidurio šokoladinio kiaušinio viršūnę arba perpjaukite per pusę (geriausiai tai pavyks atlikti per sujungimo liniją).

Kol ruošite įdarą, paruoštus šokoladinius kiaušinius įdėkite į šaldytuvą, kad nesuminkštėtų ir neištirptų.

Iki standžių putų išplaktą grietinėlę su vaniliniu cukrumi sumaišykite su maskarponės sūriu ir varške. Įpilkite apelsinų sulčių, įberkite cukraus ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Iš konservuotų persikų puselių išpjaukite nedidelius apskritimus - tai bus „tryniai“.

Iš šaldytuvo išimkite šokoladinių kiaušinių puseles, šaukšteliu atsargiai pridėkite varškės kremo (nedėkite iki pat viršaus) ir per vidurį švelniai įspauskite persiko apskritimą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Šokoladiniai kiaušiniai
100 g Varškė
50 g Maskarponės sūris
200 ml Grietinėlė
2 šaukštelis Apelsinų sultys
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštelis Cukrus
2 vnt. Konservuoti persikai (puselės)
Porcijos: 6
Sudėtingumas :