© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlai ištirpinkite šiltame vandenyje mieles, suberkite 2 stiklines miltų, išmaišykite ir pastatykite šiltoje vietoje, kad iškiltų.

Kai tešla pakils, suberkite likusius miltus, druską, supilkite aliejų, suberkite prieskonius ir vėl užminkykite tešlą. Palikite pakilti.

Įdarui sumaišykite aguonas su medumi, ant silpnos ugnies kaitinkite 5 – 8 min. Palikite atvėsti.

Didžiąją dalį tešlos iškočiokite į 1 cm storio lakštą. Kraštus aptepkite saldžia arbata. Įdėkite tešlos lakštą į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant tešlos sudėkite įdarą, o ant viršaus padarykite kokį nors ornamentą iš likusios tešlos. Pyrago paviršių ištepkite arbata.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai