© J.Mižutavičiūtės nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Velniažuvę apdėliokite plonomis lašinukų riekelėmis, dėkite į kepimo skardą ir kepkite 45 laipsnių orkaitėje maždaug 3 valandas.

Artišokus nuvalykite ir patroškinkite pieno - grietinėlės mišinyje, kol suminkštės. Tada suplakite plaktuvu iki piurė, pagardinkite citrinos sultimis ir druska.

Voveraites iškepkite svieste, pagardinkite druska.

Špinatus ir dilgėles trumpai apvirkite, perliekite šaltu vandeniu ir suplakite plaktuvu. Pagardinkite druska ir citrinos sultimis.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Norvegijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai