© J.Mižutavičiūtės nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Velniažuvę apdėliokite plonomis lašinukų riekelėmis, dėkite į kepimo skardą ir kepkite 45 laipsnių orkaitėje maždaug 3 valandas.

Artišokus nuvalykite ir patroškinkite pieno - grietinėlės mišinyje, kol suminkštės. Tada suplakite plaktuvu iki piurė, pagardinkite citrinos sultimis ir druska.

Voveraites iškepkite svieste, pagardinkite druska.

Špinatus ir dilgėles trumpai apvirkite, perliekite šaltu vandeniu ir suplakite plaktuvu. Pagardinkite druska ir citrinos sultimis.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai