© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Burokėlius išvirti ir smulkiai sutarkuoti. Miežines kruopas užpilti vandeniu, pasūdyti ir išvirti tirštą košę, pagardinti sviestu, ataušinti.

Burokėlius sumaišyti su koše, kiaušiniais, prieskoniais. Iš šios tešlos daryti nestorus kotletus, pavolioti miltų ir džiūvėsių mišinyje ir iškepti įkaitintame aliejuje. Gardu valgyti ne tik vienus, bet ir su silke ar rūkyta žuvimi.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai