Vegetariški burokėlių kotletai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius išvirti ir smulkiai sutarkuoti. Miežines kruopas užpilti vandeniu, pasūdyti ir išvirti tirštą košę, pagardinti sviestu, ataušinti.

Burokėlius sumaišyti su koše, kiaušiniais, prieskoniais. Iš šios tešlos daryti nestorus kotletus, pavolioti miltų ir džiūvėsių mišinyje ir iškepti įkaitintame aliejuje. Gardu valgyti ne tik vienus, bet ir su silke ar rūkyta žuvimi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Burokėliai
6 šaukštas Miežinės kruopos
2 šaukštas Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Miltai
1 šaukštas Miltai
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
Aliejus kepimui
Sudėtingumas :