© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Nuskustas ir nuplautas morkas bei porus (tik baltąją dalį) supjaustykite griežinėliais. Nuskustas ir nuplautas bulves, salierą ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Žalumynus nuplaukite ir susmulkinkite, palikdami kelias šakeles papuošimui.

Svogūnus pakepinkite puode su aliejumi, sudėkite likusias daržoves, žalumynus ir kepinkite dar 10 min. Supilkite daržovių sultinį, įberkite cukraus ir prieskonių. Tuomet suberkite perplautus ryžius ir įpilkite vandens. Troškinkite, periodiškai pamaišydami, 20 – 25 min.

Gatavą plovą sudėkite į lėkštes, papuoškite žalumynais.

Vienoje porcijoje - 280 kcal.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai