© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Anakardžius (arba migdolus) iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu ir palikti. Ryte vandenį nupilti ir vėl trumpam užpilti verdančiu vandeniu. Jei naudojate migdolus, reikės nulupti odelę, bet tą be vargo padarysite užpylę verdančiu vandeniu.

Morkas sutarkuoti. Viską kartu su prieskoniais sudėti į virtuvinį kombainą ir trinti apie 5-10 minučių. Tada sudėti į indelį ir uždengus įkišti į šaldytuvą kelioms valandom.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai