Vasaros uogų ir maskarponės pyragas

Vasaros uogų ir maskarponės pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.

Gauta mase išklokite kepimo formos dugną ir šonus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Ištraukite ir palikite atvėsti.

Maskarponę išsukite su ištirpintu baltu šokoladu ir gautą masę sudėkite į atvėsusį pagrindą.

Ant viršaus užberkite mėgstamų uogų ir gausiai apiberkite cukraus pudrą.

Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
1 pakelis Sviestas
400 g Maskarponės sūris
100 g Baltasis šokoladas
2 puodelis Uogos
3 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :