Vasariška silkė su apelsinais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkių filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Svogūnus ir apelsinus supjaustykite plonais griežinėliais.

Marinato sudedamąsias dalis sumaišykite ir pašildykite, kol ištirps cukrus. Plaukite, kol atvės.

Į indą sudėkite svogūnų sluoksnį. Ant jų apelsinų, o ant apelsinų sluoksniuokite silkę. Tuomet silkę uždenkite svogūnais, o ant svogūnų sudėkite apelsinus.

Užpilkite marinatu ir pastatykite į šaldytuvą parai laiko. Prieš patiekiant išmaišykite.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai