© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, suberkite kepimo miltelius, miltus.

Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.

Blynelių kraštus sulipinkite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje.

Prieš patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai