Varškinės spurgelės su obuoliais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, suberkite kepimo miltelius, miltus.

Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.

Blynelių kraštus sulipinkite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje.

Prieš patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Varškė
6 šaukštas Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
pagal skonį Druska
Įdarui:
1 vnt. Obuoliai
1 šaukštas Cukrus
Virimui:
Aliejus
Pabarstymui:
1 šaukštas Cukraus pudra
Sudėtingumas :