Varškėtukai su kakaviniu įdaru

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš varškės, kiaušinio, miltų, vanilinio ir paprasto cukraus užminkykite tešlą virtinukams (tokio kietumo, kad būtų galima suformuoti rankomis virtinukus). Miltų kiekis priklauso nuo to, kokią varškę naudosite - skystesnę ar sausesnę. Todėl miltų dėkite po truputį.

Tešlą padalinkite į dvi dalis – vieną iš dviejų trečdalių, kitą – iš trečdalio.

Į mažesnę dalį įmaišykite kakavą.

Iš didesnės tešlos dalies iškočiokite stačiakampį. Per vidurį padėkite tešlos su kakava gumulą. Apvyniokite gumulą su kakava kita tešla, pakočiokite, kad tešlos suliptų.

Suformuokite vyniotinį ir supjaustykite griežinėliais.

Virkite virtinukus verdančiame pasūdytame vandenyje, kol jie iškils į paviršių. Patiekite su grietine. Galite apibarstyti tarkuotu šokoladu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Varškė
1 vnt. Kiaušiniai
1 1/2 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Kakava
1 žiupsnelis Druska
1 žiupsnelis Druska
Miltai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :