Varškės ŽAGARĖLIAI

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę pertrinkite per sietelį, išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir kepimo milteliais.

Maišant berkite miltus tiek, kad tešla neliptų prie rankų (būtų galima kočioti), bet vis dar būtų pakankamai minkšta.

Iškočiokite į 1 cm storio lakštą.

Supjaustykite rombais, įpjaukite rombų vidurį ir perkiškite vieną kamputį per vidurį.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Apiberkite cukraus pudros ir cinamono mišiniu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
5 šaukštas Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
4-6 šaukštas Miltai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :