Varškės sūrio apkepas

Varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
1.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su kefyru.

Sūrį pertrinkite ir ištrinkite su pienu. Sumaišykite su kiaušinių plakiniu.

Pas„dykite, įmaišykite maltus džiūvėsėlius.

Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo skardą. Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsėlių ir užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
1,5 stiklinė Kefyras
200 g Varškės sūris
0,5 stiklinė Pienas
pagal skonį Druska
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Viršui
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :