Varškės spurgytės - kaip vaikystėje

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę (geriau rinktis sausesnę) pertrinkite per sietelį ir gerai sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį persijokite į tešlą. Tešla turi gautis tiršta, bet dar neminkoma.

Tuomet kabinkite šaukštu, rankose suvoliokite dailų rutuliuką ir atsargiai dėkite į įkaitintą aliejų. Po kelių minučių spurgytes apverskite ant kitos pusės.

Išvirusias išgriebkite kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Apibarstykite cukraus pudra ir tuoj pat patiekite, nes skaniausios dar šiltos.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Varškė
200 g Cukrus
200 g Miltai
4 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Aliejus virimui
1 šaukštas Cukraus pudra apibarstymui
Porcijos: 8
Sudėtingumas :