© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę (geriau rinktis sausesnę) pertrinkite per sietelį ir gerai sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį persijokite į tešlą. Tešla turi gautis tiršta, bet dar neminkoma.

Tuomet kabinkite šaukštu, rankose suvoliokite dailų rutuliuką ir atsargiai dėkite į įkaitintą aliejų. Po kelių minučių spurgytes apverskite ant kitos pusės.

Išvirusias išgriebkite kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Apibarstykite cukraus pudra ir tuoj pat patiekite, nes skaniausios dar šiltos.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai