© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Varškę sutrinkite su cukraus pudra ir vanile.

Sausainius susmulkinkite ir sumaišykite su varške.

Želę ištirpinkite karštame vandenyje.

Į kekso formą įpilkite truputį paruoštos želės. Formą įstatykite į šaldytuvą, kad želė truputį sustingtų.

Suberkite pusę braškių (jei didelės, perpjaukite) ir užpilkite želės, kad semtų uogas. Vėl statykite formą į šaldytuvą.

Iš varškės masės suformuokite nedideles spurgas. Kai želė beveik sustings, sudėkite paruoštas spurgas.

Vėl pilkite želę, kad semtų spurgas, ir statykite į šaldytuvą.

Želei beveik sustingus suberkite likusias braškes ir likusią želę. Kelias valandas palaikykite tortą šaldytuve.

Formą įstatykite į karšto vandens vonelę, truputį palaikykite ir išverskite.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai