Varškės spurgos su razinomis

 (4)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gerai išmaišykite visas sudedamąsias dalis (išskyrus razinas). Puodelyje įkaitinkite aliejų. Į lėkštutę įberkite miltų, į juos dėkite po arbatinį šaukštelį varškės masės, į vidurį įspauskite 3-4 razinas ir suvoliokite graikinio riešuto dydžio rutuliuką. Rutuliukai neturi būti didesni, nes neiškeps viduriukas.

Svarbiausia - tinkamai įkaitinti riebalus. Jei jie bus nepakankamai karšti, spurgos prisigers labai daug riebalų, jei per karšti — viršus apdegs, o viduriukas nespės iškepti.

Paruoštus rutuliukus meskite į karštus riebalus. Jų turi būti tiek, kad spurgos plaukiotų nesiekdamos dugno. Spurgų dėkite tiek, kad jos netrukdytų viena kitai. Tuomet iškepus vienai pusei spurga pati apsivers.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Cukrus
2 stiklinė Miltai
1/2 šaukštelis Soda
1/2 šaukštelis Druska
1 sauja Razinos
500 ml Aliejus virimui
Porcijos: 6
Sudėtingumas :