© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, kepimo miltelius, miltus. Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.

Blynelių kraštus suklijuokite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje. Patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai