© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
1.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į didelį dubenį suberkite miltus ir sutarkuokite šaltą sviestą. Sumaišykite su miltais plačiu peilius, įberkite druskos, supilkite grietinę ir greitai suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Ko tešla brinksta, paruoškite varškės įdarą.

Kiaušinius iki putų išlakite su cukrumi, tada sudėkite ištrintą varškę, suberkite miltus ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite.

Iš tešlos iškočiokite apskritą (apie 1 cm storio) paplotį, įdėkite jį į miltais pabarstytą išardomą kepimo formą, paliekant kraštus.

Paruoštą varškės masę sukrėskite ant tešlos, paviršių išlyginkite ir apdėliokite sviesto gabalėliais. Kepkite maždaug 50-60 min. 170 laipsnių karštumo orkaitėje.

Iškepusį palikite atvėsti ir tik tada pjaustykite.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Sūdyti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai