Varškės pyragas su migdolais - per 35 minutes

Varškės pyragas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.

Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).

Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.

Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.

Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
400 g Varškė
2 šaukštas Grietinė
4 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Migdolų miltai
1 sauja Migdolai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :