Varškės pyragas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.

Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).

Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.

Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.

Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai