© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą, sutrinkite iki drėgnų gumulėlių. Įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir užminkykite tešlą. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite grietinę, kiaušinį ir cukrų, išplakite su trintuvu iki vientisos masės.

Tešlą sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą nuimamais kraštais, suformuokite 4 – 5 cm aukščio kraštelius. Ant viršaus supilkite varškės masę, apibarstykite uogomis.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 35 min. Kai pyragas atvės, išimkite iš formos.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai