© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą atšaldom ir sutarkuojam burokine tarka.

Į sviestą beriam 0,5 stiklinės cukraus, miltus ir vanilinį cukrų. Rankomis suspaudžiame trupinius.

Rikotą išsukam su kiaušiniais ir likusiu sviestu.

Į kepimo indą beriam 2/3 birios masės. Šiek tiek paspausdami suformuojam kraštelius.

Ant tešlos pilam rikotos ir kiaušinių masę, ant jos beriam juoduosius serbentus. Ant viršaus tolygiai užbarstome trupinius.

Pyragą kepame 200 C orkaitėje maždaug 1 valandą.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai