Varškės pyragas, kurio visada norisi pakartoti

 (10)
Varškės pyragas, kurio visada norisi pakartoti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
4.0909 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą ištirpinkite ir išsukite su cukrumi.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir kakava.

Į sviestą maišant berkite miltus. Gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite. Abu tešlos gabalus suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite porai valandų į šaldytuvą.

Įdarui išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Sudėkite grietinę, per sietelį pertrintą varškę ir labai gerai išsukite.

Suberkite krakmolą, išmaišykite.

Supilkite sultis ir išmaišykite.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.

Į kepimo formą burokine tarka sutarkuokite didesnį gabalą tešlos. Tolygiai paskirstykite ir švelniai suspauskite delnu.

Ant viršaus tolygiai užpilkite įdaro.

Ant įdaro viršaus tolygiai sutarkuokite mažesnį gabaliuką tešlos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
220 g Sviestas
150 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Kakavos milteliai
300 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Įdarui
500 g Varškė
200 g Grietinė
4 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
50 ml Apelsinų sultys
2 šaukštas Krakmolas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :