Varškės putėsiai su uogomis

Gardus vasaros desertas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į permaltą per mėsmalę varškę dedame petrintas per sietelį uogas, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušininį likerį ir viską sumaišome. Į masę dar įpilame ištirpintos želatinos ir plaktą grietinėlę.

Kremą sudedame į mažas lėkšteles ir paliekame sutirštėti. Papuošiame žemuogėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Varškė
75 g Cukrus
300 g Žemuogės
3 šaukštas Kiaušininis likeris
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Grietinėlė
1 šaukštelis Želatina
Sudėtingumas :