Varškės pudingas su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sutarkuotais obuoliais. Įberkite druskos. Baltymą išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į masę.

Viską sukrėskite į sviestu pateptą formą, uždenkite ir gaminkite pudingą puode su verdančiu vandeniu apie 45 min. Paruoštą pudingą užpilkite sirupu arba uogiene.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Varškė
100 g Obuoliai
30 g Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
žiupsnelis Druska
2 šaukštas Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :