© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sutarkuotais obuoliais. Įberkite druskos. Baltymą išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į masę.

Viską sukrėskite į sviestu pateptą formą, uždenkite ir gaminkite pudingą puode su verdančiu vandeniu apie 45 min. Paruoštą pudingą užpilkite sirupu arba uogiene.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai