© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.4000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pagrindui sausainius per maišelį kočėlu (arba kitu kietu daiktu) susmulkinti iki smulkių trupinių. lšlydytą sviestą supilti ant trupinių, gerai sumaišyti ir iškloti kepimo formos pagrindą.

Kol gaminsite įdarą, pagrindą galima įdėti į šaldytuvą.

Įdarui atskirame dubenėlyje iki standumo išplakti grietinėlę. Su maišytuvu-blenderiu sutrinti varškę, maskarponę, kondensuotą pieną ir citrinos žievelę. Įmaišyti grietinėlę, po to vandenyje ištirpintą, išbrinkintą želatiną.

Viską gerai išmaišyti. Palikti 5 min, po to pažiūrėti, ar masė tirštėja. Jei ne, padidinti želatinos kiekį.

Tirštą kremo konsistencijos masę supilti ant pagrindo, šaldyti šaldytuve. Geriausiai pernakt. Ant viršaus galima pabarstyti cinamonu ar šaldytomis uogomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai