Varškės keksas su šaldytomis avietėmis

 (1)
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
Varškės keksas su šaldytomis avietėmis
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per:
3600min
Įvertinimas:
3.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukrų su kambario temperatūros sviestu gerai išmaišome. Tuomet sumušame kiaušinius po vieną ir gerai išmaišydami.

Sumušus visus kiaušinius ir viską gerai išmaišius, maišydami suberiame miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Masę gerai išmaišome.

Sudedame varškę ir viską vėl gerai išmaišome. Kepimo formą patepame sviestu ir sudedame pusę tešlos.

2 bananus sulaužome stambiais gabaliukais ir sudedame ant tešlos.

Suberiame pusę aviečių, uždedame likusį tešlos sluoksnį. Ant viršaus sudedame likusias avietes ir sulaužome likusį bananą.

Kekso viršų apibarstome avižų dribsniais. Kepame orkaitėje maždaug 45 minutes.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Keksui:
250 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
5 vnt. Kiaušiniai
300 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštas Vanilinis cukrus
200 g Varškė
3 vnt. Bananai
200 g Avietės
4 šaukštas Avižiniai dribsniai
Apibarstymui:
pagal skonį Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :