Varškės ir špinatų virtinukai

Varškės ir špinatų rutuliukai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Špinatus nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu ir nusausinkite. Žalumynus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Česnaką nulupkite ir taip pat smulkiai supjaustykite. Viską sutrinkite trintuve.

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį ir miltus. Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Sumaišykite su trintuvu susmulkintais žalumynais. Iš gautos masės formuokite rutuliukus – juos valandai palikite stingti šaldytuve.

Atšalusios varškės ir špinatų rutuliukus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug minutę, kol rutuliukai iškils į paviršių. Patiekti su grietine ir pabarsčius smulkintais krapais.

1 porcijoje – 350 kalorijų

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Špinatai
20 g Petražolės
20 g Krapai
1 skiltelė Česnakai
200 g Varškė (20 proc. riebumo)
2 vnt. Kiaušiniai
150 g Sūris (kietas, pvz., Džiugas)
170 g Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :