Varškės ir špinatų rutuliukai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu ir nusausinkite. Žalumynus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Česnaką nulupkite ir taip pat smulkiai supjaustykite. Viską sutrinkite trintuve.

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį ir miltus. Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Sumaišykite su trintuvu susmulkintais žalumynais. Iš gautos masės formuokite rutuliukus – juos valandai palikite stingti šaldytuve.

Atšalusios varškės ir špinatų rutuliukus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug minutę, kol rutuliukai iškils į paviršių. Patiekti su grietine ir pabarsčius smulkintais krapais.

1 porcijoje – 350 kalorijų

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai