© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus nuplaukite, sudėkite į verdantį vandenį, 3 – 5 min. pavirkite. Nukoškite. Kol nuvarvės vanduo, sutrinkite česnaką ir sumaišykite lėkštėje su avokadu ir varške.

Paskui nuspauskite ir supjaustykite špinatus. Pusę špinatų sumaišykite su varškės mase, Likusią pusę sudėkite į lėkštes.

Užtepkite užtepėlės ant krekerių, patiekite su špinatais ir žalumynais.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai