Varškės ir kondensuoto pieno pyragas

 (4)
Varškės ir kondensuoto pieno pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
4.0714 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu.

Po truputį įmaišykite miltus su kepimo milteliais.

Gerai išminkykite. Jei tešla kimba prie rankų, įberkite dar miltų.

Tešlą padalinkite į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai-dviem į šaldytuvą.

Varškę sutrinkite su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite krakmolą.

Didesnį gabalą tešlos sutarkuokite burokine tarka į sviestu išteptą formą ir tolygiai paskirstykite.

Supilkite įdarą.

Ant viršaus tolygiai sutarkuokite mažesnį tešlos gabalą ir ranka švelniai suspauskite.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
300 g Miltai
200 g Sviestas
150 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Įdarui
500 g Varškė
1 indelis Kondensuotas pienas
3 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Krakmolas
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :