Varškės apkepas, kuriam neįmanoma atsispirti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Razinas ir slyvas užpilkite karštu vandeniu. Kai atvės nusunkite, slyvas smulkiai supjaustykite.

Manų kruopas užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių.

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų su druska. Trynius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę sutrinkite ir sumaišykite su manais ir kefyru. Suberkite miltus ir išmaišykite.

Sudėkite trynius ir gerai išsukite.

Sudėkite ir išmaišykite baltymus.

Suberkite razinas ir slyvas.

Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu pateptą kepimo indą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Ištraukus apiberkite cinamonu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai