Gaminimas
Varškę pertrinkite ir sumaišykite su cukrumi, 1 kiaušiniu bei miltais. Įberkite truputį vanilinio cukraus ir druskos (labai nedaug). Viską gerai išmaišykite.
Įdarui uogienę pavirkite su išmirkytomis razinomis ir atvėsinkite.
Iš varškės masės padarykite apskritus blynelius, į jų vidų dėkite įdaro ir formuokite ovalius varškėčius. Tada juos apvoliokite kiaušinių pakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitusiame aliejuje. Prieš patiekdami varškėčius pabarstykite cukraus pudra. Valgykite su grietine.
Registruota (0)
Anoniminė (0)
Naujausi recepetai
Ingredientai
200 g | Varškė |
50 g | Miltai |
30 g | Cukrus |
4 vnt. | Kiaušiniai |
žiupsnelis | Vanilinis cukrus |
pagal skonį | Druska |
200 g | Malti džiūvėsėliai |
Aliejus | |
Cukraus pudra | |
Įdarui: | |
50 g | Uogienė |
20 g | Razinos |