Varškėčiai su braškių padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę sumalkite arba pertrinkite per tinklelį. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir sumaišykite su varške. Miltus sumaišykite su cinamonu ir išsukite su varškės mase. Suformuokite blynelius ir iškepkite aliejuje.

Pagaminkite padažą: užvirkite sultis, suberkite vanilinį cukrų ir supilkite truputyje šalto vandens išmaišytą krakmolą.

Varškėčius papuoškite supjaustytomis braškėmis ir pasaldinta plakta grietinėle, užpilkite padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai;
500 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
5-6 šaukštas Miltai
Aliejus kepimui
Padažui:
500 ml Braškių sultys
1 šaukštas Krakmolas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Papuošimui:
200 g Grietinėlė
1-2 šaukštas Cukrus
sauja Braškės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :