Varškėčiai pagal močiutės receptą
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į dubenį suberkite varškę, miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite elektriniu plakikliu.

Įpilkite išmirkytas razinas, supilkite vanilės ekstraktą ir šaukštu gerai išmaišykite (tešla turėtų gautis gana skysta-minkšta).

Kabinkite šaukštu, dėkite į miltus , apverskite ir suplokite delnu.

Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Patiekite su uogomis, medumi ir grietine, išsukta su cukrumi.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai