Vanile kvepiantis močiutės varškės apkepas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą ištipinkite ir atvėsinkite. Razinas gerai nuplaukite.

Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi bei grietine.

Kiaušinius išplakite ir supilkite į varškę. Suberkite manų kruopas, vanilinio pudingo miltelius, razinas, tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą išardomą kepimo skardą ir dekite į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug valandą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Varškė
100 g Sviestas
100 g Cukrus
5 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Manų kruopos
2 sauja Razinos
1 pakelis Vanilinis pudingas
100 g Grietinė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :