Vaisių salotos

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplautą ir nusausintą ananasą su visa žalia uodegėle perpjauti perpus. Specialiu šaukštuku (jei neturite, išskobtą minkštimą pjaustyti nedideliais kubeliais) iš abiejų puselių išimti minkštimą.

Pusę rutuliukų galima panaudoti kitiems patiekalams, nes salotoms viso ananaso per daug.

Salotas nuplauti, gerai nusausinti ir suplėšyti. Iš pusės citrinos išspausti sultis. Nuluptus obuolius supjaustyti ir pašlakstyti citrinos sultimis. Supjaustyti ir bananus. Iš pusės apelsino išspausti sultis, likusius nulupus supjaustyti gabaliukais. Jei vynuogės labai didelės, į salotas dėti perpjautas perpus. Dubenyje sumaišyti vaisius su salotų lapeliais ir išdėti į ananaso puseles.

Grietinėlę išplakti su cukrumi ir apelsino sultimis, sudėti plakikliu sutrintus mėtų lapelius, atsargiai išmaišyti ir užpilti ant salotų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Ananasai
sauja Salotos frize
2 vnt. Obuoliai
2 vnt. Bananai
200 g Vynuogės
žiupsnelis Mėtos
1 šaukštas Cukrus
100 ml Grietinėlė riebi
Porcijos: 4
Sudėtingumas :