Vaikų mėgstamas avižinių dribsnių pyragas

 (2)
Įdėmiai sekite kepimo trukmę ir temperatūrą, nes ilgiau kepamas pyragas kietėja ir džiūsta.
Avižinių dribsnių pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.0526 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakti kiaušinius su cukrumi.

Supilti aliejų, avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. (Kakavos dėti savo nuožiūra pagal skonį.)

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, ir išpilti į didesnę keturkampę orkaitės formą.

Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Supjaustyti šiltą.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Cukrus
1 stiklinė Aliejus
2 stiklinė Avižiniai dribsniai
4 šaukštas Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
5 šaukštelis Kakavos milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :