© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Plakant įmaišykite varškę, kad pasidarytų puri varškės tyrė.

Ant didelės lėkštės iš sausainių sudėliokite pagrindą.

Aptepkite jį apie 1 cm storio varškės sluoksniu.

Ant varškės dėkite sausainių sluoksnį, ant jų vėl varškės ir taip sluoksniuokite, kol pasibaigs sausainiai ir varškė.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai