Užtepėlė su pomidorais ir alyvuogėmis
© DELFI
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Supjaustome svogūną, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir apkepiname svogūnus iki auksines spalvos.

Kepant svogūnus susmulkiname rozmariną, aitriąją papriką ir sumaišome su svogūnais.

Į keptuvę supilame pomidorus, suberiame sutraiškytas alyvuoges ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies. Česnaką plonai supjaustome, sudedame į puodą su alyvuogėmis.

Rozmarino lapelius nuskabome nuo kotelių ir pakepiname juos keptuvėje iki traškumo. Baigus troškintis masei, sudedame kaparėlius ir viską išmaišome. Patiekiame indelyje aukštomis sienelėmis, ir pabarstome kepintu rozmarinu. Valgoma su duona.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai