Užkepta lašiša
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 110min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nedideliame kiekyje vandens išvirkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais. Vėliau tame pačiame vandenyje išvirkite morkas ir svogūnus.

Išvirus daržovėms, nupilkite vandenį ir sutrinkite jas trintuvu kartu su grietine ir kiaušiniais.

Vėliau sudėkite lašišos gabalėlius ir viską supilkite į kepimo indą.

Pabarstykite duonos trupiniais ir uždėkite nedidelius sviesto gabalėlius. Kepkite orkaitėje 200˚C temperatūroje apie 40–45 min.

Papuoškite krapais ir rausvaisiais pipirais, patiekite patiekalą šiltą arba šiek tiek atvėsusį.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai