© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.3333 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Virtą burokėli su obuoliu sutarkuoti, įdėti druskos, pipirų, šiek tiek muskato ar taip norimų prieskonių (galima razinų ar džiovintų spanguolių, jei norisi saldžiau..) Juodą duoną paskrudinti. Burokėlių ir obuolio masę tepti ant skrudintos duonos, dėti silkę ir ragauti. SKANAUS!

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai